Ceasurile Daniel Klein destinate publicului masculin sunt accesorii situate in topul preferintelor barbatilor din Romania, datorita preturilor foarte scazute care nu sunt direct proportionale cu calitatea si aspectul ceasurilor. Ceasul de mana este unul dintre cele mai importante accesorii purtate de barbati, intrucat celelalte tipuri de bijuterii pot deveni excentrice sau extravagante. Ceasurile de mana Daniel Klein sunt inspirate dintr-o varietate mare de modele internationale de ceasuri si ofera un aspect placut oricarui tip de vestimentatie.
Indiferent daca preferintele purtatorului fac parte din categoria casual, business, smart sau sport, Daniel Klein este un brand care ofera modele potrivite fiecarei personalitati. Intrucat aspectul fizic si accesorizarea tinutelor reprezinta un element important in societatea noastra, Daniel Klein si-a facut un scop din crearea unor modele exclusiviste, care sa exprime eleganta, masculinitate, calitate si confort.


Cele mai populare ceasuri barbatesti Daniel Klein fac parte din colectia Premium, o colectie accesibila ca pret, care ofera o multitudine de variante. Barbatii pot alege ceasuri cu un cadran de dimensiuni mari sau medii, cu cronometre incluse sau simple, cu cifre romane sau cifre arabe, cu curele sport din silicon sau material textil, sau curele din piele, piele ecologica, metal sau zirconiu, mai ales cei care doresc sa accesorizeze tinutele smart-casual, business sau tinutele purtate la evenimente importante precum nunti, botezuri, aniversari si cu ocazia altor sarbatori. Ceasurile Daniel Klein sunt potrivite in orice situatie, iar detinatorul acestora va da dovada de un interes ridicat pentru aspectul impecabil al tinutei si va avea posibilitatea sa isi exprime personalitatea prin stilul abordat.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Ceas Daniel Klein barbatesc - DK10627-4
Sale
SpecificatiiStilFashionMecaninismQuartz Miyota 2115Material CureaPieleMaterial CadranAliaj metalicDi..
220 lei 175 lei
Fără TVA: 175 lei