Toate produsele achizitionate pe site-ul nostru www.ceasuri-danielklein.ro beneficiaza de garantie, fiind originale, noi si livrate in cutie proprie.
               Garantia propriu-zisa a produselor este de 2 ani de la data achizitiei, pe aceasta perioada angajandu-ne sa reparam gratuit probleme ceasurilor ce nu sunt imputabile consumatorului. Garantia ceasurilor se refera la defectele materialelor sau cele de fabrica (productie), aceasta acoperind doar mecanismul, limbile ceasului si cadranul.
               Nu intra sub nicio forma in garantie produsele ce au deteriorari provocate din accidente, neglijenta, utilizare necorespunzatoare ori improprie a ceasului, prezinta ciobiri, crapaturi, lovituri, au fost realizate reparatii de catre persoane neautorizate, alti factori ce au determinat deterioarea ceasului. Garantia nu acopera: cureaua, carcasa, remontorul, geamul, bateria si placajul.
               Pentru solutionarea garantiei este necesar sa anuntati personalul site-ului www.ceasuri-danielklein.ro si sa trimiteti ceasul prin aceeasi firma de curierat, impreuna cu accesoriile ce le-ati primit.
               Daca in momentul receptionarii coletului, constatati ca acesta prezinta urme de lovituri sau deschidere va rugam sa ne contactati imediat si sa intocmiti un proces verbal curierului.
               Produsele ce nu pot fi reparate vor fi inlocuite cu altele noi, iar daca in momentul respectiv produsul nu se afla pe stoc se va inlocui cu un altul, ori se va restitui suma de bani achitata.
               In cazul in care este necesara o reparatie a ceasului va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp.