Ceasurile Daniel Klein pentru dama sunt accesorii elegante, inspirate din cele mai controversate modele ale lumii, fiind adaptate pentru toate gusturile si personalitatile femeilor. Avantajul ceasurilor Daniel Klein este pretul foarte accesibil, indiferent de model, forma sau culoare.
Designerii acestor ceasuri au luat in considerare diferite tipologii la crearea acestor ceasuri care pot sa puna in evidenta orice tinuta si sa infrumuseteze chiar si cele mai simple articole de vestimentatie. De aceea, publicul feminin va avea ocazia sa aleaga ceasurile Daniel Klein in functie de colectia din care fac parte. Colectia Premium este cea mai populara, dispunand de un numar foarte mare de modele. Colectia Trendy este si ea in topul preferintelor clientilor interesati de achizitionarea ceasurilor de dama, iar noile colectii pun la dispozitia publicului modele care asigura un look elegant, exclusivist.


Ceasurile Daniel Klein de dama sunt accesoriile perfecte atat la tinutele office, casual, de seara, cat si la tinutele sport. Indiferent de ocazie, ceasurile de dama sunt cadourile perfecte, apreciate de orice femeie, indiferent de varsta sau profesie. Clientii Daniel Klein vor avea acces la modele cu curele metalice, din piele ecologica, cu rasina, cu zirconiu, din silicon, din material textil, etc.
Diversitatea acestor ceasuri va fi regasita si in design-ul cadranelor si al culorilor. Auriul, argintiul, ceasurile cu pietre semipretioase si bratari din piele sau de metal sunt unele dintre cele mai populare printre femeile generatiei actuale. Achizitionarea ceasurilor poate avea loc atat in mediul online, cat si in magazinele offline, la partenerii Daniel Klein. Acestea sunt unele dintre cele mai accesibile accesorii de pe piata romaneasca, dand dovada de calitate, bun gust si un look sofisticat. 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Ceas Daniel Klein de dama - DK11185-1
Sale
SpecificatiiStilFashionMecaninismQuartz Miyota 2035Material CureaOtel inoxidabilMaterial CadranAliaj..
217 lei 172 lei
Fără TVA: 172 lei
Ceas Daniel Klein de dama - DK11175-4
Sale
SpecificatiiStilFashionMecaninismQuartz Miyota 2035Material CureaPiele ecologicaMaterial CadranAliaj..
191 lei 146 lei
Fără TVA: 146 lei
Ceas Daniel Klein de dama - DK11175-2
Sale
SpecificatiiStilFashionMecaninismQuartz Miyota 2035Material CureaPiele ecologicaMaterial CadranAliaj..
187 lei 142 lei
Fără TVA: 142 lei