Folosind acest site www.ceasuri-danielklein.ro, sunteti de acord si acceptati Termenii si Conditiile ce urmeaza.
               Ne rezervam dreptul de a modifica, sterge, adauga informatii sau intrerupe orice activitate pe site-ul nostru. In cazul in care nu acceptati si nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa parasiti acest site.
               Toate informatiile legate de dumneavoastra, pe care le furnizati in utilizarea site-ului nostru trebuie sa fie corecte si adevarate. Daca consideram ca informatiile nu sunt adevarate, ne rezervam dreptul de a bloca fara nicio notificare accesul pe site-ul nostru. Datele pe care dumneavoastra le introduceti pe site sunt folosite doar in scopurile destinate ale acestui site si anume: pentru comanda si infromarea cu noutatile aparute. Avem obligatia ca baza de date ce contine informatiile dumneavoastra personale sa nu fie facuta publica ori vanduta. 
               Tot ceea ce se regaseste pe site-ul nostru si anume: baza de date, elemente de grafica WEB, scripturi, programe, sunt in totalitate proprietate a site-ului www.ceasuri-danielklein.ro
               Nu putem asigura faptul ca serviciile si produsele oferite prin intermenul magazinului nostru online sunt fara erori si potrivite pentru dumneavoastra, de asemenea ne rezervam dreptul de a inceta pe o perioada determinata sau nedeterminata activitatea, fara nicio notificare prealabila.